Vásárlói értékelések

Webáruház kosárVásárlás előtt szeret az ember minél több információt begyűjteni a választott termékkel kapcsolatosan. Érdemes a nagy látogatottságú oldalakon is körülnézni (a google úgyis odairányít minket előbb-utóbb), hasznos a vásárlói véleményeket átnézni: általában ha már veszi valaki a fáradságot, hogy értékeljen egy terméket, akkor egy gyors olvasást nekünk is megér. Az általunk forgalmazott gyártók közül a Carl Kammerling (C.K) termékekről a legkönnyebb ilyen információkat találni: a cég legnagyobb piaca az angol és a német, ezért az Amazon oldalain elég sok termékük megtalálható, és általában 4-5 csillag közötti értékeléseket kapnak (a maximális 5-ből) . (Megjegyzés: természetesen nem szeretnénk a konkurencia szekerét tolni :), az Amazonon megtalálható termékek árainál túlnyomórészt még a szállítási költséget figyelmen kívül hagyva is olcsóbban vásárolhatnak nálunk, és üzletünkben személyesen is kipróbálhatják a szerszámokat.) Ezekből az értékelésekből néhány érdekesebb: Gel-grip mérőszalagokA Gel-grip mérőszalag (CK 3445) egy felhasználótól a maximális, 5 csillagos értékelést kapta. A leírás szerint nagyon kényelmesen használható, az akasztó mindenhol jól kapaszkodik, ideális otthoni barkácsmunkákhoz, ha egyedül dolgozik az ember. Ugyanez a mérőszalag a legrosszabb, 1 csillagos értékelést kapta egy másik felhasználótól: szerinte túlságosan puha és vékony a mérőszalag anyaga, a szabók textil-szalagjához hasonlítja, amit ruhaméréshez használnak.


Racsnis metszőollóA C.K racsnis kerti ollóját (CK 5674) szeretjük, és megértjük, hogy más is szereti (egyöntetűen 5 csillagos értékelések), de az olló vásárlóinak a leírásából kiderül, hogy nagyon népszerű az idősebb, akár artritiszes emberek körében, és többen is konkrétan ehhez az ollótípushoz ragaszkodnak (az egyik hozzászóló például miután hosszú idő után tönkrement az ollója, három ugyanilyen új ollót vásárolt).


C.K az amazonon A C.K technikusoknak készített táskái nagy sikert arattak (mint látható a fenti képen), nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a C.K az új, Magma márkanév alatt egy teljes, szintén sikeres termékcsaládot vezetett be.


Az Amazonon érdemes megfigyelni, hogy egy egyszerű algoritmusnak köszönhetően mennyi mindent meg lehet tudni egy termékről. Az itt látható lista véletlenszerűen generált a többi felhasználó vásárlásai alapján (akik megvették az adott terméket, azok az alábbiakat is megvásárolták), ezért nehezen reprodukálható (lehetséges, hogy más látogató más listát kap), mindenesetre egy C.K Magma 2632 táska adatlapján szerepelt: CK Magma kapcsolódó termékek(Az elektronikai szerelés feltételei, Útmutató 3: Vizsgálat és tesztelés, IEE kábelezési szabályozás 17. kiadás) Valószínűleg ebből egyértelművé válik a táska vásárlóinak célcsoportja 🙂

Vélemény, hozzászólás?