CK fogó és szerszámtáska a PT blogban

Most találtunk rá egy ausztráliai blogger oldalára (Precisiontools’s blog) , aki több bejegyzést írt már CK termékekről, szemmel láthatóan a profi felhasználó szemszögéből. Mivel számos más gyártó termékével is foglalkozik, feltételezhetően nem egy kereskedői reklámblog, ezért úgy gondoltuk, hasznos lehet a CK termékei iránt érdeklődők számára. A következő két bejegyzést az érintettség okán szeretnénk kiemelni, de ettől függetlenül mi a többit is hasznosnak és érdekesnek találtuk.

Még 2010 júliusában a CK 1630 szerszámtáskáról írt egy hosszabb bejegyzést.  A blogger elégedett a táskával, mind a kiviteli minőséget, mind a tárolási funkciókat dicséri. Egyetlen problémának azt jelöli meg, hogy a táska nem zárható teljesen biztonságosan.

Ez év júliusában arról írt, hogy 23 évvel ezelőtt kapott egy 7 darabos CK fogókészletet. Több mint 20 év napi használat után az élek még mindig mintha újak lennének, a csapolások szintén (kivéve az egyik fogónál érezhető egy kis lötyögés), illetve a legintenzívebben használt 3781-es fogó rugója már kezd gyengülni.

Vélemény, hozzászólás?