Ettől sikeresek a Toolpack termékek

Ön is szépnek, harmónikusnak találja a Toolpack táskákat? Nem véletlenül. A Toolpack termékek tervezőstúdiójának rövid bemutatója.

Xindao design awards 1

A Xindao céget 1986-ban alapították Hollandiában. Terméktervező cégként először prémium reklámtárgyakat, ajándékokat terveztek: táskákat, konyhai eszközöket, desing lakberendezési tárgyakat. Ezek a termékek a megszokott ajándéktárgyaknál nagyságrendekkel igényesebb tervezésűek és kivitelezésűek voltak. Ennek köszönhetően a siker nem maradt el, a Xindao sorban nyitotta bemutatótermeit és tervezőstúdióit világszerte: Anglia, Olaszország, Skandinávia, Franciaország, Sanghaj, Hongkong, Amerika. Az üzleti siker mellett azonban más komoly eredményeket is elértek. A reddot díj talán a legrangosabb terméktervezői elismerés a világon, ebből (sok egyéb mellett) a Xindao az évek során négyet is elnyert.

Xindao design awards 2

Nem meglepő, hogy ha egy ilyen hátérrel rendelkező cég belekezd a szerszámtáskák és kéziszerszámok tervezésébe, akkor egy kiemelkedő minőségű és megjelenésű termékcsaládot hoz léte: ez lett a Toolpack márkanév. A Xindao a termékek tervezésénél három elvet követett és követ ma is:

  • használhatóság
  • egyedi megjelenés
  • ésszerű árazás

Az igényes formatervezésű tárgyak világában ritkán találkozik ez a három kritérium, az első két feltétel ritkán fér össze a harmadikkal, de a Toolpack szerszámtáskák és munkaruha-kiegészítők árazása véleményünk és vásárlói visszajelzések alapján barátságosnak mondható. A Toolpack ennek megfelelően tényleg jól teljesít, a termékkínálat folyamatosan frissül, ráadásul a minőség terén továbbra se köt kompromisszumot a cég, így reméljük, hogy a jövőben ez is egy nagy múltra visszatekintő, jól csengő név lesz a szakmában.

Xindao design awards 3

Vélemény, hozzászólás?